- 2 packages (16 ounces total) cream cheese
- 2 cups cottage cheese
- 1 1/2 cups sugar
- 4 eggs, slightly beaten (4 өндөг, хутгаарай)
- 6 tablespoons cornstarch (крахмал)
- 6 tablespoons all-purpose flour (гурил)
- 1 1/2 tablespoons lemon juice (лемон жүүс)
- 1 teaspoon vanilla extract (ванила ханд)
- 1/2 cup melted butter or margarine ( хайлуулсан масло эсвэл маргарин)
- 2 cups sour cream
- graham cracker crust (maple-pumpkin cheescake жорыг хар)
- blueberry glaze (нэрсний чанамал)
Хийх дараалал
Шарах шүүгээгээ 325F дээр тавиж халаагаарай.
Холигчийнхоо саванд cream cheese болон cottage cheese-ээ хийж сайтар холь. Орцуудаа (элсэн чихэр, өндөг, крахмал, гурил, лемон жүүс, ванила ханд, масло, sour cream) - ээ нэг нэгээр нь дэс дараалан хийж холиорой!
Бэлэн болсон зуурмагаа крастандаа хийж шарах шүүгээнд 60-70 минут болгоно.
Овеноо унтраагаад cheese cake-ээ овенд нь 2 цаг орчим байлгасаны дараа тасалгааны хэмд бүрэн хөргөөд нэрсний чанамалаар хучиж хөргөгчид хийнэ.
Blueberry Glaze
- 1 cup sugar (элсэн чихэр)
- 2 tablespoons cornstarch (крахмал)
- 1 cup water (ус)
- 2 cups fresh or frozen blueberries, divided (байгалийн болон хөлдөөсөн нэрс, хуваагаарай)
Жижиг саванд элсэн чихэр болон крахмалаа хийж холиод дээр нь усаа хийж зуураад нэрсээ хийж зөөлөн гал дээр 2 минут орчим эсвэл өтгөртөл нь буцалгана.
No comments:
Post a Comment